ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Αρχική / Portfolio / ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην ΕΠΙΤΥΧΙΑ

… Σεμινάρια που προσφέρουν την επιτυχία που πραγματικά αξίζει ο σπουδαστής. Σε οποιοσδήποτε κλάδο και αν προσβλέπει οι ειδικοί σύμβουλοι του εκπαιδευτικού μας κέντρου ξεκινούν μαζί με τον απόφοιτο / υποψήφιο για εργασία την διαδικασία προετοιμασίας επαγγελματικού βιογραφικού, συστατικών επιστολών που θα αποσταλούν στους οργανισμούς εργοδότησης ώστε να κληθεί άμεσα ο απόφοιτος του ΑΤΤΨ στη συνέντευξη για τη θέση εργασία που τον ενδιαφέρει.

Η πρόσκληση στην επιτυχία αφορά ανθρώπους που θέλουν να ξεχωρίσουν στις συνεντεύξεις για απόκτηση εργασίας. Αναπτύσσεται η τεχνική και οι μικρές λεπτομέρειες που οδηγούν κάποιον στη κορυφή των υποψηφίων και εκπαιδεύονται πρακτικά με τις συνήθεις ερωτήσεις που υποβάλλονται στις συνεντεύξεις για απόκτηση εργασίας.

Έτσι κρατώντας τα διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα που αποκτά κάποιος στο εκπαιδευτικό κέντρο ATTC και με μια τέλεια παρουσία στη συνέντευξη οι απόφοιτοι μας προσλαμβάνονται από τη πρώτη κιόλας προσπάθεια.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ

… Σεμινάρια κοινωνικής προσφοράς με τη συμμετοχή ειδικών συμβούλων και τη αιγίδα κυβερνητικών και μη οργανισμών.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και οποιοσδήποτε μπορεί να παρακολουθήσει και να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη του ταξιδιού με αεροπλάνο.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.